top of page

Fata din tren

Autor: Paula Hawkins

Categorii: Thriller, Horror

Nr. Pag.: 408

Anul publicarii: 2015

Decriere:

In carte personajul principal este Rachel. Si aceasta Rachel este divortata, nu are copii, este alcoolica, nu are un loc de munca deci putem spune ca nu are o viata foarte roz.

In fiecare zi ea calatorea cu trenul inspre Londra. Ea locuia undeva intr-un orasel in apropierea capitalei. Si in traiectoriul acesta al ei, in fiecare zi trecea pe langa un anumit cartier de case, unde vedea o familie ce locuieste intr-o casa de langa calea ferata. I-a botezat Jess si Jason si viata lor i se parea perfecta.

Pana cand vede ceva ce o shocheaza. Afla ulterior ca ea dispare. Este data disparuta, incepe o ancheta imensa in orasel, iar ea se simte vinovata si implicata in povestea aceasta din cauza a ceea ce s-a intamplat in ziua respectiva. Totul se schimba. Rachel se trezeste in mijlocul vietii celor pe care-i privea de la distanta...

 

Stiu ca v-am mai vorbit despre aceasta carte si v-am spus la momentul respectiv ca voi face o recenzie.

Cartea aceasta este foarte populara, am vazut-o pe o multime de site-uri, are o gramda de recenzii, dar pana acum nu am citit-o chiar daca a aparut in anul 2015.

Este o carte care apartine din categoria thriller si horror. Eu de obicei nu citesc carti horror, dar am avut parte de o vreme rece si ploioasa si am spus ca este ocazia perfecta pentru o astfel de carte.

Se citeste foarte usor, te tine in suspans si nu o sa o mai poti lasa din mana. Imi amintesc ca atunci cand am citit-o dadeam pagina dupa pagina, dupa pagina ca sa o pot termina mai repede ca sa vad ce se va intampla.

Puncte slabe nu am gasit. Mi-a placut stilul autoarei si ideea aceasta magnifica care a pornit de la niste lucruri banale: un tren si calatori. Pate as fi vrut ca autoare sa spuna ce s-a intamplat cu Scott. In rest, nimic.

Merita citita. Cu siguranta. Te tine in suspans pana la sfarsit.

bottom of page