top of page

Vacanta de Vara

Vacanta de vara.....stai treaz pana la 6 dimineata si regreti asta, dar iti aduci aminte ca nu mai trebuie sa mergi la scoala si ca poti sa pui din nou capul pe perna linistit.

"Ce sa fac in vacanta de vara?" O intrebare care isi face loc in mintea celor care abia au terminat scoala. De fapt cei mai multi dintre voi ati asteptat cu nerabdare vacanta de vara, dar vine totusi o zi cand plictiseala apare. De obicei cand nu ai ce sa faci, dormi. Sau in cazurile mai reusite mergi afara cu prietenii. Te pui la calulator sau intri pe telefon si dupa ce vezi check-inurile de pe Facebook, pozele cu mancare si evident nu exista o zi fara sa nu vezi macar o poza de la mare( nimic nou), te plictisesti si mai tare. Apoi te hotarasti sa deschizi si televizorul si ai aceiasi reactie ca atunci cand deschizi Facebook-ul. Nimic nou. Dupa te duci la frigider. Il deschizi. Nimic nou. Si vine si seara si te duci la somn, nu dupa ce ai mai intrat inca odata pe Facebook, ca sa mai vezi si alte poze cu marea.... Iata de aceea m-am gandit sa fac o lista cu activitati:

1.Incepe sa colectionezi ceva.

2.Organizeaza camera - Acum ai suficient timp cat sa-ti organizezi dulapurile si rafturile. Treci prin toate caietele vechi, vezi care iti vor mai fi utile si pe care le poti duce la reciclat. Ia garderoba la rand si pune deoparte lucrurile care nu-ti mai vin sau nu-ti mai plac.

3.Alege-ti o carte pe care sa o citesti apoi uita-te si la ecranizare - Va fi distractiv sa descoperi diferentele intre cum iti imaginai tu personajele din carte si cum arata ele pe ecran.

4.Incearca sa rezisti macar o zi fara televizor si / sau calculator.

5.Fa un maraton de seriale - Ia popcorn, bauturi racoritoare, ceva de rontait, invita niste prieteni si filmul poate incepe !

6.Mergi la film in aer liber.

7.Viziteaza o alta tara .Ah , banii, banii, banii !

8.Ca tot a venit vorba de bani - economiseste !

9.Admira o ploaie de meteoriti - In noptile de 12 si 13 august ale acestui an, te poti bucura de o priveliste minunata. Trebuie sa te duci intr-o zona cu cat mai putina poluare luminoasa.

10.Ca sa nu mai stai pe ganduri si vara viitoare...Planifica de pe acum ce vei face in urmatoarea vacanta de vara! :D

Sper ca te-am ajutat!


bottom of page